Verighete si Inele Suceava

BIJUTERIA ATLANTIS GOLD

Verighete si Inele Suceava pagina ce prezinta informatii din categoria - Verighete si Inele Suceava BIJUTERIA ATLANTIS GOLD. Verighete, verighete aur alb, verighete cu diamante, verighete aur galben, verighete aur roz, verighete pietre pretioase, bijuterii mireasa, inel logodna, inel logodna diamant, inel logodna aur.

        In prezent compania noastra detine si administreaza sase magazine specializate de bijuterii in Municipiile Suceava si Radauti fiind lider de piata in judetul Suceava. Magazinele ofera clientilor o gama variata de bijuterii din aur, verighete, ceasuri si pietre pretioase. Magazinele functioneaza sub brand-ul Atlantis Gold care reprezinta un reper al calitatii, seriozitatii si promptitudinii pe care le oferim constant celor care ne calca pragul. Ca planuri de viitor firma are in vedere consoliderea pozitiei pe piata prin deschiderea unor noi magazine de bijuterii precum si extinderea colaborarilor externe cu producatorii prestigiosi.

Servicii

      -verighete
      -inele
      -bijuterii

  • Sfatul meu este sa te casatoresti. Daca vei avea o nevasta buna, vei fi fericit; daca nu, vei deveni filosof.

    autor: Socrate
  • Nu te casatori cu persoana alaturi de care crezi ca poti trai ; casatoreste-te cu acea persoana fara de care nu poti trai.

    autor: James C. Dobson
  • Casatoria este ultima noastra sansa de a ne maturiza.

    autor: Joseph Barth