Salon de Infrumusetare Targoviste

Salon Andre - Spa

Salon de Infrumusetare Targoviste pagina ce prezinta informatii din categoria - Salon de Infrumusetare Targoviste Salon Andre - Spa. Salon de infrumusetare, coafor, salon de coafura, salon cosmetica, beauty salon, salon beauty, beauty center, hairstyle, manichiura, tratamente corporale, coafat, coc mireasa, coafura nunta, manichiura nunta, pedichiura nunta, cosmetica, tratamente faciale.

  nunta   Salonul de infrumusetare Andre - Spa din Targoviste va ofera o gama larga de servicii profesionale pentru a oferi corpului, parului si pielii tale intreaga atentie si ingrijirea de care au nevoie.

    Noi credem cu tarie ca excelenta poate fi realizata numai prin intermediul consultarii aprofundate combinata cu tehnica pura pentru a crea look-ul perfect. Echipa noastra este recunoscuta pentru profesionalismul si creativitatea de care da dovada atat in cadrul sedintelor de salon cat si in timpul evenimentelor concursurilor nationale si internationale la care participa.

    Imginea reprezinta pentru fiecare un lucru important si noi stim asta. Frumusetea perfecta inseamna eleganta, rafinament, feminitate, simplitate, bun gust, pasiune, dorinta. Aceasta este definitia noastra pentru arta!

Servicii

      Salonul nostru va sta la dispozitie pentru a va oferi cele mai bune servicii pentru dumneavoastra cum ar fi:

 • Coafura;
 • Cosmetica;
 • Remodelare corporala;
 • Manichiura/Pedichiura.

Galerie foto

 • O casatorie de prima clasa este asemeni unui hotel de clasa : ceva scump dar care merita.

  autor: Mignon McLaughlin
 • O femeie frumoasa place ochilor, o femeie buna place inimii; una este o bijuterie, cealalta este o comoara.

  autor: Napoleon
 • Dragostea este o floare care devine fruct prin casatorie.

  autor: Provern finlandez