Formatie Nunta Targu Frumos

.Formatia Aurora

Formatie Nunta Targu Frumos pagina ce prezinta informatii din categoria - Formatie Nunta Targu Frumos .Formatia Aurora. Formatie nunta, formatie muzica evenimente, muzica de nunta, muzica botez, muzica party, muzica de petrecere, muzica usoara internationala, muzica usoara romaneasca, muzica de petrecere, muzica populara, interpreti nunta, artisti nunta, lautari nunta, orchestra nunta, trupa nunta, duet nunta, cvartet nunta.

   nuntaFormatia Aurora speră ca prin calitatea serviciilor oferite sa se ridice la nivelul aşteptărilor dumneavoastră. Pentru ca nunta, botezul sau petrecerea sa fie de neuitat, muzica, respectiv formatia are o importanta deosebita. Pentru a avea succes, o formatie trebuie sa abordeze un numar cat mai mare de genuri muzicale, sa se adapteze cu usurinta tuturor cerintelor si sa reuseasca sa fie sufletul petrecerii. Daca sunteti in cautarea unei formatii pentru nunta, botez sau orice fel de petrecere, va prezentam in ceea ce urmeaza, o descriere a serviciilor oferite de noi.

  Formatia vocal-instrumentală "Aurora" este alcătuită din patru membri.  Aducem pe această cale mulţumiri tuturor celor care au contribuit la ascensiunea formatiei din punct de vedere profesional.

   Experienţa dobăndită pe parcursul anilor, ne ajută să oferim calitate şi seriozitate în toate proiectele în care suntem implicaţi.

 

Servicii

   Va stam la dispozitie pentru a va incanta cu cele mai noi si mai frumoase piese muzicale pentru:

 • nunta;
 • botez;
 • petreceri private;
 • zile de mastere, etc.

Galerie foto

 • Familia este cea mai de seama scoala in formarea caracterului.

  autor: Samuel Smiles
 • Dragostea este o floare care devine fruct prin casatorie.

  autor: Provern finlandez
 • O femeie frumoasa place ochilor, o femeie buna place inimii; una este o bijuterie, cealalta este o comoara.

  autor: Napoleon