Formatie Nunta Targu Jiu

Formatia Lider

Formatie Nunta Targu Jiu pagina ce prezinta informatii din categoria - Formatie Nunta Targu Jiu Formatia Lider. Formatie nunta, formatie muzica evenimente, muzica de nunta, muzica botez, muzica party, muzica de petrecere, muzica usoara internationala, muzica usoara romaneasca, muzica de petrecere, muzica populara, interpreti nunta, artisti nunta, lautari nunta, orchestra nunta, trupa nunta, duet nunta, cvartet nunta.

     Formatia Lider speră ca prin calitatea serviciilor oferite sa se ridice la nivelul aşteptărilor dumneavoastră. Pentru ca nunta, botezul sau petrecerea sa fie de neuitat, muzica, respectiv formatia are o importanta deosebita. Pentru a avea 603047_197802240381034_17729551_n_400succes, o formatie trebuie sa abordeze un numar cat mai mare de genuri muzicale, sa se adapteze cu usurinta tuturor cerintelor si sa reuseasca sa fie sufletul petrecerii.

        Incercam sa ne impunem la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul melomanilor, adaptandu-ne cu usurinta printr-un repertoriu larg de cantece, acompaniati de instrumente profesionale si un sunet de inalta calitate.

        Oferta noastra vine in intampinarea dumneavoastra, tuturor celor ce vor sa aiba o petrecere deosebita care sa reprezinte o alternativa oferind o atmosfera incantatoare perfect potrivita stilului petrecerii dumneavoastra, in care muzica de calitate si buna dispozitie vor garanta amintirea unor asemenea clipe.

  Componenta Formatiei Lider:

Marian Buneci - solist  0765 056 541

Marius Vintila - orga  0785 014 246

Diana Istudor - solista  0741 059 432

(castigatoare a concursului "Maria Lataretu")

Servicii

Va stam la dispozitie pentru a va incanta cu cele mai noi si mai frumoase piese muzicale pentru:

 •     nunta;
 •     botez;
 •     petreceri private;
 •     aniversari;
 •     orice tip de evenimente, etc.

Galerie foto

 • O casatorie de succes necesita sa te indragostesti de mai multe ori , de fiecare data de aceeasi persoana.

  autor: Mignon McLaughlin
 • Casatoria este ultima noastra sansa de a ne maturiza.

  autor: Joseph Barth
 • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

  autor: Friedrich Nietzsche