Salon de Infrumusetare Tarnaveni

Salon Valentina Gainar

Salon de Infrumusetare Tarnaveni pagina ce prezinta informatii din categoria - Salon de Infrumusetare Tarnaveni Salon Valentina Gainar. Salon de infrumusetare, coafor, salon de coafura, salon cosmetica, beauty salon, salon beauty, beauty center, hairstyle, manichiura, tratamente corporale, coafat, coc mireasa, coafura nunta, manichiura nunta, pedichiura nunta, cosmetica, tratamente faciale.

    Salonul nostru va ajuta sa alegeti varianta de look care vi se potriveste cel mai bine si care este in ton cu cele mai recente tendinte din styling. Daca doriti o coafura noua sau moderna salonul nostru este cea mai buna alegere. Va oferim servicii de calitate, iar noi cunoastem cele mai noi tendinte in materie de coafuri.

   Am urmat cursuri de specializare si suntem pregatitinunta coafura nunta pentru a face fata cerintelor dumneavoastra cu caldura si profesionalism. Stim sa ne adaptam celor mai diverse cerinte si va indeplinim dorintele in materie de infrumusetare. Va vom intampina intotdeauna cu zambetul pe buze, iar clipele petrecute la salon vor fi o adevarata relaxare, care va va ajuta sa scapati de stresul acumulat dupa o zi de munca.

Servicii

   Va stam la dispozitia dumneavoastra pentru a va putea realiza coafuri din cele mai diverse pentru diferite ocazii cum ar fi:

 • nunta;
 • evenimente speciale;
 • petreceri private;
 • evenimente mondene.

Galerie foto

 • O casatorie de prima clasa este asemeni unui hotel de clasa : ceva scump dar care merita.

  autor: Mignon McLaughlin
 • Casatoria este fara indoiala, starea de perfectiune sociala.

  autor: Napoleon Bonaparte
 • O femeie frumoasa place ochilor, o femeie buna place inimii; una este o bijuterie, cealalta este o comoara.

  autor: Napoleon