Efecte Speciale-Foc De Artificii Timisoara

FireShow Timisoara

Efecte Speciale-Foc De Artificii Timisoara pagina ce prezinta informatii din categoria - Efecte Speciale-Foc De Artificii Timisoara FireShow Timisoara. Foc de artificii nunta, lumini nunta, perdea de stele, fum greu nunta, lowfog nunta, efect de apa nunta, followspot nunta, spot urmarire, lumini ambientale nunta, efecte speciale nunta, star cloth nunta, lasere nunta, bule de sapun nunta, show pentru nunta, muzica lumini, divertisment nunta, generator de spuma, confeti nunta, imitarea focului, laser show, lampioane zburatoare, pirotehnica, spectacol pirotehnic, focuri de artificii, spectacol cu raze laser, zapada artificiala.

   nunta  Suntem onorati sa va informam ca FIRESHOW este o societate care are ca obiect de activitate importul de obiecte pirotehnice direct de la producator si comercializarea acestora in regim en-gross si en-detail. Avem o gama larga de peste 450 de articole pirotehnice Totodata suntem autorizati pentru a executa jocuri de artificii conform Legii. Cele mai bune produse, servicii excelente, preturi rezonabile.

    In prezent avem la dispozitie un numar de 150 pirotehnisti autorizati, aflati in toate orasele mari ale tarii, fiecare pirotehnist avand la activ cel putin 100 de jocuri de artificii organizate.

    Suntem o companie care garantam o calitate europena pentru artificiile pe care le comercializam si le folosim. Va asiguram ca societatea noastra foloseste cele mai calitative obiecte pirotehnice si ia toate masurile de siguranta necesare pentru desfasurarea in bune conditii a unui joc de artificii.

   Obiective:

 • Sa oferim o oferta de jocuri de artificii adaptabila conform cerintelor dumneavoastra si necesitatii evenimentului.
 • Sa fim incontinuare o companie care garantam o calitate europena pentru artificiile pe care le comercializam si le folosim.
 • Sa asiguram ca societatea noastra foloseste cele mai calitative obiecte pirotehnice si ia toate masurile de siguranta necesare pentru desfasurarea in bune conditii a unui joc de artificii.

Servicii

      Jocurile noastre sa impresioneze publicul si sa starneasca ropote de aplauze, fie ca e vorba de zile onomastice, nunti, prezentari de produse, inaugurari de companii, spectacole artistice, meciuri de fotbal, festivaluri sau Revelioane.

Galerie foto

 • Nu te casatori cu persoana alaturi de care crezi ca poti trai ; casatoreste-te cu acea persoana fara de care nu poti trai.

  autor: James C. Dobson
 • O femeie frumoasa place ochilor, o femeie buna place inimii; una este o bijuterie, cealalta este o comoara.

  autor: Napoleon
 • Casatoria este ultima noastra sansa de a ne maturiza.

  autor: Joseph Barth