Formatie Nunta Vatra Dornei

Acord Band

Formatie Nunta Vatra Dornei pagina ce prezinta informatii din categoria - Formatie Nunta Vatra Dornei Acord Band. Formatie nunta, formatie muzica evenimente, muzica de nunta, muzica botez, muzica party, muzica de petrecere, muzica usoara internationala, muzica usoara romaneasca, muzica de petrecere, muzica populara, interpreti nunta, artisti nunta, lautari nunta, orchestra nunta, trupa nunta, duet nunta, cvartet nunta.

      Acord Band Vatra Dornei este un grup vocal-instrumental specializat în evenimente artistice și petreceri de tip privat.

      Formatia noastra s-a constituit în timp, încă din anul 1996, când a fost înființată de Vasile Moroșan şi Gheorghe Pantiuc, odată cu inaugurarea complexului hotelier Bucovina din stațiunea Vatra Dornei, unde grupul a susținut programul muzical timp de 10 ani. În formula actuală, orchestra evoluează din anul 2000, având componenta mentionata mai sus.

      Acord Band Vatra Dornei a fost de-a lungul anilor sufletul unor petreceri sau evenimente de neuitat pentru sute de turiști români și străini, în cele mai importante localuri ale stațiunii Vatra Dornei, dar a fost prezentă și în țară sau străinătate.

      Instrumentele deosebite care alcătuiesc orchestra, experiența, profesionalismul și atitudinea artistică a grupului permit abordarea cu succes a celor mai importante genuri muzicale: cafe-concert, evergreen, muzică ușoară românească și internațională, ethnic și muzică tradițională românească din toate zonele țării. 

 Formatia este compusa din:

 • Vasile Moroşan – keyboards/vocal
 • Gheorghe Pantiuc – nai
 • Zoltan Bombi – keyboards/vocal
 • Virgil Ancuţa – vioară
 • Narcis Paţa – trompetă

 

                                

                                

Servicii

     Acord Band va ofera o muzica de calitate pentru cele mai frumoase momente din viata dumneavoastra. Alaturi de noi nunta, botezul sau petrecerea dumneavoastra vor fi de neuitat.

Galerie foto

 • Nu te casatori cu persoana alaturi de care crezi ca poti trai ; casatoreste-te cu acea persoana fara de care nu poti trai.

  autor: James C. Dobson
 • Cea mai inalta fericire de pe pamant este casatoria.

  autor: William Lyon Phelps
 • Casatoria : este ceea ce numesc vointa a doua persoane de a creea una care este deasupra celor care au zamislit-o

  autor: Friedrich Nietzsche