Formatie Nunta Videle

Formatia Rivalii din Videle

Formatie Nunta Videle pagina ce prezinta informatii din categoria - Formatie Nunta Videle Formatia Rivalii din Videle. Formatie nunta, formatie muzica evenimente, muzica de nunta, muzica botez, muzica party, muzica de petrecere, muzica usoara internationala, muzica usoara romaneasca, muzica de petrecere, muzica populara, interpreti nunta, artisti nunta, lautari nunta, orchestra nunta, trupa nunta, duet nunta, cvartet nunta.

     Formatia Rivalii din Videle poate fi oriunde si oricand alaturi de dumneavoastra in organizarea unor petreceri de neuitat!
     Muzica este o parte importanta din viata noastra. Ea ne inconjoara peste tot: la locul de munca, in masina, acasa, in timp ce mergem prin magazine. Un rol deosebit al muzicii il remarcam in organizarea evenimentelor importante din viata.
     Statisticile arata ca, dintre persoanele intervievate, mai mult de jumatate au declarat ca amanuntul cel mai important in desfasurarea unui astfel de eveniment este muzica.
     Profesionalismul si seriozitatea de care dam dovada la fiecare eveniment face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie garantata.
     Iata de ce noi credem ca muzica de petrecere merita o mare atentie din partea dumneavoastra.
     Infiintata in anul 2005, Formatia Rivalii din Videle poate fi oriunde si oricand alaturi de dumneavoastra in organizarea unor petreceri de neuitat!

Formatia este formata din:

 • Acordeonist – Marius Martinescu;
 • Solist vocal – Gabriela Martinescu;
 • Violonist – Gigel Martinescu.

 

Galerie foto

 • Cea mai inalta fericire de pe pamant este casatoria.

  autor: William Lyon Phelps
 • O femeie frumoasa place ochilor, o femeie buna place inimii; una este o bijuterie, cealalta este o comoara.

  autor: Napoleon
 • Tineri casatoriti, intrati in camera nuptiala ca intr-un templu in care se aduce prinos naturi!

  autor: Pitagora